Suceava / Crima ciudata la Vatra Dornei. Suspectul principal este un italian de 20 ani

foto_politia

De cateva zile, micutul orasel Vatra Dornei vorbeste despre o crima care a avut loc in acest week end. Mai exact, un tanar de 20 ani, originar din Pascani a fost injunghiat cu sange rece de un italian, de aceeasi varsta.

Politistii trebuie acum sa clarifice motivul acestei crime ciudate. Ieseanul a cunoscut o italianca de 18 ani. Aceasta s-a indragostit de roman si a decis sa-l viziteze la Vatra Dornei, unde mostenise o casa de la o ruda.

La cei doi a ajuns de curand si un alt baiat din Italia. Cei trei erau destul de discreti si nu ieseau din casa. Cu toate acestea erau banuiti ca ar fi consumatori de substante psihoactive. Conform celor doi italieni, tanarul din Pascani a pornit o cearta cu iubita si a bruscat-o. Baiatul din Italia a intervenit in conflict si i-a infipt cutitul in spate romanului. Acesta nu a mai avut nicio sansa, desi italianca a cerut ajutorul vecinilor.

Echipajele medicale nu au reusit sa-l mai salveze pe pascanean. Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Damiani Davide, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor dar ancheta va continua.