Suceava | Coliziune între o motocicletă și un autoturism. Motociclistul nu deține permis de conducere

general-politia-e1624777517419

Ieri, la ora 18.25, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Suceava – Biroul Rutier, pe str. Sofia Vicoveanca au observat un autoturism și o motocicletă, ambele vehicule aflându-se la marginea sensului de mers Cumpărătura – Suceava, prezentând avarii.

S-a stabilit că un bărbat domiciliat în mun. Rădăuți, a condus autoturismului și a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de un tânăr de 26 ani din comuna Bosanci, care conducea motocicleta neînmatriculată și cu număr fals și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, prevăzută și pedepsită de art. 334 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, prevăzută de art.335 alin. (1) din Codul Penal.

Prin ordonanţa din data de 26.12.2021 s-a dispus reţinerea motociclistului de 26 ani ani, din com. Bosanci, jud. Suceava, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat , faptă prevăzută şi pedepsită de art. 334 alin. (2) C.pen. și de conducerea unui vehicul fără permis de conducere faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin. (1)C.pen., ambele cu aplicare art. 38 alin. (2) C.pen. și cu aplicarea art. 41 alin. (1) C.pen., pe o durată de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.