Suceava | „Civilizatie”. Un barbat a sunat la 112 dupa ce a fost alergat de un taur prin oras

vaci maidaneze

Un barbat a sesizat miercuri seara serviciul unic de urgenta 112 ca a fost alergat de un taur prin parcul din Vatra Dornei. Animalul ar apartine unei familii care locuieste in apropierea parcului iar politistii locali au dat o amenda de 2000 lei proprietarilor.

De altfel, aceasta familie este incriminata de catre autoritati, dupa ce a fost amendata de 168 ori in ultimii ani, intrucat isi lasa vacile libere prin oras.

Familia Milici din Vatra Dornei a primit amenzi in valoare de 125.000 lei dar nu a achitat niciuna dintre ele fiind instituita si o poprire pe veniturile familiei.

În anul 2017, 13 dintre bovine au fost confiscate iar Primaria a inchiriat un grajd, animalele fiind ingrijite şi furajate, dupa ce proprietarul le-a abandonat.

Autoritatile mai sustin ca Politia Locala a intervenit de peste 800 de ori, in ultimii ani, dupa ce „vacile maidaneze” au blocat circulația mașinilor și au creat pagube pe spațiile verzi ale Primăriei, dar și ale agenților din turism! Una dintre animale a fost calcata de tren pe 14 aprilie!