Video Suceava | Bătaie într-un sens giratoriu. Conflict major cu privire la acordarea de prioritate

suceava

Astăzi, într-un sens giratoriu din Suceava, doi șoferi s-au luat la bătaie. Se pare că incidentul a fost provocat de o dispută privind acordarea de prioritate.

Un martor a filmat bătaia dintre cei doi șoferi. În imagini se poate observa cum un bărbat se dă jos din mașină și se îndreaptă către autotismul celuilalt șofer, pe care încearcă să-l scoată violent în mijlocul străzii. Ulterior, cele două persoane încep să-și adreseze injurii, să se scuipe și să claxoneze insistent.

Ipj Suceava: „Având în vedere imaginile apărute în spațiul public care evidențiază un conflict în trafic între doi șoferi pe raza municipiului Suceava, deși niciunul dintre aceștia nu a depus plângeri prealabile sau sesizări prin 112 cu privire la eveniment și nu este vorba practic de o agresiune fizică, polițiștii s-au autosesizat totuși pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. La această oră se efectuează cercetări pentru identificarea celor 2 participanți la trafic și pentru administrarea materialului probator, urmând ulterior să se propună soluții procedurale prin unitatea de parchet competentă”.

Sursă: ȘtiriSuceava.net