Suceava | Barbat cercetat dupa ce a mutat 15 metri o masina implicata intr-un accident

Aseara, la ora 20:00, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DJ 175, pe raza com. Pojorâta, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că o femeie din orașul Flămânzi, jud. Botoșani, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea DJ 175, fiind acroșată de autoturismul condus de către o femeie din Municipiul Câmpulung Moldovenesc.

După producerea accidentului, la circa 10 minute, un bărbat din com. Fundu Moldovei, jud. Suceava, cunoștință a conducătoarei auto, ajuns ulterior la fața locului, s-a urcat la volanul autoturismului implicat și l-a condus circa 15 metri schimbând poziția acestuia, modificând astfel starea locului accidentului.

Victima a fost preluată de un echipaj al Ambulanței Câmpulung Moldovenesc fiind transportată la Spitalul municipiului Câmpulung Moldovenesc. Conducătoarea autoturismului implicat a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din
culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!