Suceava | Accident teribil, azi noapte, pe strazile Sucevei

Sharing is caring!

Trei tineri au scapat cu viata, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit puternic de un stalp de pe marginea strazii. Autoturismul a luat foc la scurt timp.

3 tineri, cu varste cuprinse intre 16 si 23 de ani, au scapat cu viata, dupa ce masina in care se aflau a ricosat intr-un mal de pamant, apoi intr-un gard si s-a oprit, in cele din urma, intr-un stalp de iluminat de pe marginea strazii. Imediat dupa impact, masina a luat foc. Tinerii au reusit sa iasa singuri din masina.

“A bubuit, am crezut ca a explodat ceva, am vazut fum si am vazut masina, baietii se taraiau pe jos, cand am vazut sfaramat tot. Imediat a luat foc masina, eu cred ca ardeau acolo, daca erau prinsi intre fiare”, a precizat un martor.

Masina a fost complet distrusa. Tinerii au fost dusi la spitalul judetean din Suceava, pentru ingrirjiri medicale.

Sinc Florin Nistor, ISU Suceava: “Am fost anuntati de producerea unui accident rutier, o masina urmata de un incendiu. Toate victimele s-au autoevacuat, au fost preluate de echipajele de pe Ambulanta. Am izolat zona deoarece exista pericolul ca stalpul sa cada peste strada”.

Politistii din Suceava au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza vitezei excesive, spun anchetatorii.

shares