Suceava | A murit și al patrulea bărbat implicat în accidentul de la Rădăuți

accident radauti

Al patrulea bărbat implicat în groaznicul accident rutier de joi de la Rădăuți  a murit în acea noapte la Spitalul Județean Suceava. Acesta fusese singurul găsit în viață la locul accidentului, dar cu multiple traumatisme. Bilanțul accidentului a ajuns așadar la patru morți.  Toți cei patru bărbați din autoturismul Audi A6 și-au pierdut viața.  

Conform unor informații credibile, teribilul accident de la Rădăuți s-ar fi petrecut în timp ce autoturismul Audi A6 era probat pentru vânzare. În mașină erau doi localnici, unul din Rădăuți și unul din Dornești, și doi ucraineni, ultimii fiind cei care intenționau să cumpere mașina. Probabil că tocmai pentru că era vorba de o testare a mașinii, șoferul a călcat puternic pedala de accelerație, imediat ce a intrat pe șoseaua de centură, de la Milișăuți spre Dornești.

La volan era un tânăr în vârstă de 29 de ani, Bogdan Josan, din municipiul Rădăuți.

Pe o porțiune de drum drept, șoferul mașinii cu volan pe dreapta a părăsit partea carosabilă și a lovit violent șanțul din stânga. A urmat un adevărat dezastru. Mașina a ieșit în decor și s-a răsturnat în rigola de la marginea drumului.

Cei doi ocupanți din față, fără centuri de siguranță, au fost proiectați în afara mașinii, în timp ce ocupanții banchetei din spate au fost găsiți încarcerați de echipajul de descarcerare al pompierilor militari. Ultimii doi au fost extrași din mașină de echipajul de descarcerare.

Patru ambulanțe au intervenit la fața locului. S-au încercat manevre de resuscitare la fața locului, dar trei dintre cei patru erau deja decedați.

În urma accidentului a rezultat decesul șoferului de 29 de ani, Bogdan Josan, precum și decesul unui bărbat de 39 de ani din Dornești, Arcadie Florin Pleșca, pasager în față. A mai murit un bărbat de 32 de ani, ucrainean, care are și cetățenie română. Al doilea ucrainean, în vârstă de 36 de ani, este cel care a murit la spital.

Diagnosticul era oricum înfiorător în cazul celui decedat la spital: traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, fracturi la toate membrele, sânge intraabdominal.

Sursa: Monitorul de Suceava