Suceava | A înjughiat un bărbat de mai multe ori, după care a atacat doi tineri. Autorul a mai fost închis pentru omor

cutitar

Fapte de o violență extremă s-au petrecut luni seara, în municipiul Rădăuți. Scenele violente au pornit într-o locuință din Rădăuți, de pe strada Călărași, unde un bărbat de 53 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, acesta decedând. Autorul a lovit cu cuțitul și a fugit pe străzi din oraș și apoi într-un parc. Martori îngroziți au văzut cum autorul fuge cu un cuțit în mână.

Cuțitarul, urmărit de fiul victimei, a ajuns într-un parc din Rădăuți, unde a atacat cu cuțitul și doi tineri care au încercat să ajute la prinderea sa. Bărbatul periculos a fost în cele din urmă prins și imobilizat de polițiști.

„Autorul a fost identificat în mai puțin de 10 minute de către o patrulă de poliție într-un parc din apropiere, având asupra sa cuțitul crimei”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu.

Suspectul de omor, Ghiocel T., din municipiul Rădăuți, era eliberat din penitenciar de anul trecut, după ce a ispășit o lungă pedeapsă tot pentru omor. În prima fază au intervenit polițiștii de la Rădăuți, cei care au prins autorul, după care ancheta a fost preluată de judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat pentru a se stabili mobilul faptei și toate circumstanțele producerii evenimentului. Era luată în calcul variata unui conflict între vecini ori a unei tentative de tâlhărie.

MonitorulSV