Suceava | 30 de ani de închisoare pentru „mâncătorul de femei”

catuse arest puscarie

sursă: qz

Un sucevean in varsta de 62 de ani supranumit si mancatorul de femei a primit pedeapsa cu inchisoarea de 30 de ani ani pentru comiterea infracțiunii de violență în familie în varianta omorului calificat și profanare de cadavre sau morminte. Inculpatul era casatorit din anul 2015 insa avea o relatie inca din 2005. In urma acestei relatii au rezultat trei copii.

Anchetatorii spun a fost principalul suspect în dispariţiile misterioase ale unor trei surori care au dispărut in 1995 si 2005. Se pare că bărbatul a avut relații cu toate trei. Alte două femei cu care Lavric a trăit în tinerețe au murit și ele în mod suspect, una într-un accident rutier și una acasă, în pat, de infarct, la 21 de ani.

„În urma cercetărilor efectuate a rezultat că inculpatul, în noaptea de 10/11 iunie 2020, și-ar fi luat soția de la domiciliul comun situat în municipiul Rădăuți, transportând-o într-un loc necunoscut, după care pe fondul geloziei ar fi agresat-o suprimându-i cu intenție viața și apoi i-ar fi ascuns cadavrul, care nu a mai fost găsit”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.