Suceava | 21 pacienti la ATI in Spitalul Judetean

Sharing is caring!

La nivelul judetului Suceava, de la inceputul pandemiei s-au inregistrat 3481 cazuri de coronavirus din care 2387 de persoane au fost declarate vindecate. În ultimele 24 de ore au fost internate in spital 34 de persoane diagnosticate cu Covid si externate 50 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz in rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se afla internati un numar de 462 pacienți, dintre care 237 de pacieți Covid-19, un numar de 21 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 71 de pacienți Covid-19.

În ceea ce priveste situatia celor doua centre de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica de la nivelul judetului Suceava, evidentele arata ca mai sunt sunt 30 beneficiari, care sunt infectați Covid. În prezent acestia au fost retestati de catre personalul DSP Suceava.

In judetul Suceava, aproape 5000 persoane sunt izolate la domiciliu. Pana acum au fost efectuat aproximativ 20.000 teste in randul populatiei.

shares