Substanţe anabolizante oprite la intrarea în ţară

Sharing is caring!

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit 4.585 comprimate şi 24 fiole cu diferite substanţe anabolizante care urmau a fi introduse ilegal în ţară, ascunse în geanta personală a unui cetăţean român.

Ieri, în jurul orei 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român B.T., în vârstă de 34 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în România.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei, iar echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în geanta personală a lui B.T, cantitatea de 4.585 comprimate şi 24 fiole cu diferite substanţe incluse în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor în valoare totală de 280 lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 33.000 lei.

shares