Studentii de la UTI, viitori antreprenori de succes?!

Sharing is caring!

Viitori ingineri, dar si antreprenori de succes! Sute de studenti ai Universitatii Tehnice “Gh Asachi” din Iasi vor lua cursuri de la cei mai buni si de succes afaceristi din tara. Ulterior, dupa ce vor lua lectii de antreprenoriat, tinerii vor fi sustinuti sa isi deschida propriile afaceri, bazate, in special, pe specializarile de la facultatile la care sint inscrisi.

500 de studenti, mare parte dintre ei cu o situatie financiara precara, au fost selectati pentru a participa la un curs de antreprenoriat. Printre inginerii in formare, care vor beneficia de cunostintele oamenilor de succes de pe piata economica, inginerie si IT se numara si George, student in anul 4, la Facultatea de Constructii de Masini.

Tinerii selectati, cursanti ai celor 11 facultati din Universitatea Tehnica “Gh Asachi”, vor primi si burse de studiu. Pentru ei, universitatea a castigat o finantare de aproape opt milioane de lei, obtinuti prin Programul Operational Capital Uman. Din acesti bani, vor fi dotate si laboratoare care sa usureze munca studentilor, dar si a profesorilor inscrisi in programul de formare.

Cursurile de antreprenoriat, dedicate studentilor care vor sa isi deschida propria afacere, incep din primavara anului viitor si vor dura aproximativ doi ani de zile.

shares