Studenții de la UTI își aleg „cea mai tare cameră de cămin”

Sharing is caring!

Viitorii ingineri in domeniile auto, arhitectura si constructii nu au doar rezultate excelente in timpul anilor de studiu, ci si imaginatie bogata. Zeci de studenti de la Universitatea Tehnica din Iasi s-au inscris intr-un concurs inedit, in care au demostrat ca pot iesi din tipare si isi pot transformat camerele de camin in spatii relaxante, pline de viata si cochete. Imaginatia lor nu va ramine nerasplatita.

Stefania si Raluca sunt studente la Hidrotehnica si impart aceeasi camera de camin de citeva luni. Cu un buget de 500 de lei, si-au redecorat spatiul in care isi petrec studentia, dupa orele de curs.

Studenti la Arhitectura in anul 2, Calin si Stefan au investit nu mai putin de 1.200 de lei in camera de camin. O canapea albastra, un tablou gigant, care sa te duca cu gandul la crestele muntilor si un hamac mai mult decit relaxant. Decorul perfect pentru a-si petrece timpul, departe de zgomotul campusului.

Intr-un alt camin, studentele au dat viata camerei de nici 15 mp cu ajutorul materialelor reciclabile si desenului.

Juriul va evalua camerele de camin, intrate in competitie, iar cistigatorii vor fi scutiti de la plata taxei de cazare pina la finalul anului universitar. Daca studentii declarati cistigatori au deja gratuitate la cazare, atunci vor primi vouchere la cantina din campus.

29 de camere de camin, in care locuiesc 63 de studenti, au fost inscrise la concursul derulat de Universitatea Tehnica „Gh Asachi” din Iasi.

shares