Studentii de la Arte au inceput anul universitar

arte

Emotii mari pentru studentii de la Universitatea Nationala de Arte „George Enescu” din Iasi. Astazi a fost deschiderea oficiala a anului universitar, iar cei 1600 de studenti din care 600 boboci  vor incepe de luni studiile in format hibrid.  Ceremonia de deschidere s-a realizat pe terenul de sport al Facultatii de Arte Vizuale cu respectarea tuturor masurilor de protectie.

Studentii Universitatii de Arte au purtat masti de protectie si au respectat distantarea sociala. Dupa o perioada in care au studiat in format on-line se bucura revada profesorii si colegii.

Carmen Calin – studenta anul 1 UNAGE Iasi:Incepi in scenariul hibrid. Sincer, da. Doream sa imi cunosc colegii mai bine, dar trebuie sa ne adapltam conditiilor. Asta este”.

Ionut Balant – masterand UNAGE Iasi:Ma gandesc ca in cazul fotografiei, da. In  general, cel mai important aici este sa aflam tehnica si mai apoi putem sa o punem in practica fara sa fim fizic la facultate”.

Cursurile in anul universitar 2021-2022 se vor desfasura in format hibrid, atat fizic cat si on-line.

Aurelian Balaita – rector UNAGE Iasi:Cursurile vor incepe in format hibrid. O parte dintre cursuri se vor desfasura on-line. Majoritatea orelor se vor desfasura fata in fata pentru ca este normal ca un artist sa se formeze langa un maestru”.

Studentii nu au fost conditionati de prezentarea unui test sau adeverinta de vaccinare.