Street Delivery Iași se mută la Râpa Galbenă

street delivery

Evenimentul de arte urbane Street Delivery Iași se va muta anul acesta în zona superioară a Râpei Galbene. Astfel, în perioada 14-16 iunie 2019, strada Gheorghe Lascăr va fi închisă circulației auto și redată oamenilor prin proiecte artistice.

Ediția a VII-a a Street Delivery Iași are tema „Poezia e în stradă” și se concentrează pe inspirația scoasă în stradă prin artă, cuvânt, design, arhitectură, prin poeticile cotidianului, geografiile literare și metaforele orașului. Plus doza firească de distracție.

Cei care doresc să se înscrie cu proiecte care să facă din Iași un oraș mai prietenos, mai inteligent, mai verde și mai vesel o pot face până la data de 4 mai 2019, completând formularul disponibil aici: goo.gl/mBQDHR. Alte detalii, noutăți și proiectele selectate vor fi comunicate pe pagina de Facebook a Street Delivery Iași.

Street Delivery a fost fondat în mai 2006 de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România. La Iași evenimentul se desfășoară din anul 2013, fiind realizat în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române Iași.