Străzile din Valea Adâncă vor fi asfaltate

Comuna Miroslava continua programul de asfaltare a strazilor care beneficiaza deja de apa si canal. Actuala administratie si-a propus sa continue lucrarile incepute anul trecut, prin care mai multe sate din comuna vor fi legate de civilizatie si normalitate.

De cateva zile se pregatesc lucrarile pentru asfaltarea unor strazi din Valea Adanca. Lucrarile fac parte dintr-un proiect de 38 de strazi ale comunei, care vor fi asfaltate. Sunt vizate satele Găureni, Miroslava, Uricani, Valea Adâncă, Valea Ursului și Vorovești.

Zona metropolitana a Iasului este intr-o continua dezvoltare, iar reprezentantii comunei Miroslava cauta solutii si pentru asigurarea utilitatilor din zona drumului european 583.

„La drumul european avem un proiect pe Anghel Saligny. Sunt si case de locuit dar avem si foarte multi agenti economici care nu aveau unde sa fie cuplati la instalatii si nici nu aveau instalatii de canalizare si atunci toata zona respectiva va fi canalizata. Rezidurile care sunt de acolo vor fi trimise spre Parcul Industrial si de acolo vor fi pompate in reteaua de canalizare a municipiului Iasi.” a mentionat Dan Niță, Primarul Comunei Miroslava

Reprezentantii companiilor din zona drumului european colaboreaza constant cu autoritatile locale si cauta solutii pentru ca reteaua de canalizare sa fie realizata. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *