Strazile din Iasi sunt pline de gropi

Nici macar nu a trecut iarna iar strazile din Iasi sunt deja pline de gropi. Şoferii nu apuca sa se obisnuiasca cu cele existente, ca apar zilnic altele noi. Acestia fac slalom printre ele, in speranta ca nu isi vor strica masinile. Cele mai multe dintre ele se gasesc in zonele CUG, Frumoasa, Galata si Dacia.

Pe grupurile de soferi, acestia se plang de numarul mari de gropi aparute dupa topirea zapezii. Pentru a nu-si strica masinile, acestia sunt nevoiti sa stea cu ochii, sa incetineasca in zona gropilor si sa le ocoleasca, la nevoie.

Anca Popa – reporter TeleM: „Dupa haosul provocat de ninsori și de deszăpezirea dezastruoasa a primariei, iesenii se confrunta cu noi probleme in trafic. De exemplu, pe Bulevardul Nicolae Iorga, in fata Garii internationale au rasarit gropile. Masinile fac slalom pentru a le evita. Si acesta nu este singurul exemplu. Pe strazile din Cug, din Frumoasa, Galata sau Dacia, situatia se repeta„.

Un iesean ghinionist a nimerit direct intr-una dintre gropi iar paguba a fost destul de importanta.

Ieri cam pe la ora doua ma deplasam spre soseaua Nicolina si la Gara Nicolina am luat craterul ala imens si mi-am lovit ambele roti de pe dreapta, jantele s-au turtit, dar tot din banii nostri facem pana repara domnul primar cine stie cand. Sper sa nu ne prinda vara asa. Si nu cred ca sunt singurul caz ca am mai vazut baieti ca au mai postat ca au intrat si am patit aceeasi problema. Aveam jantele care erau de tabla undeva la 800 de lei, trebuie schimbate jantele si am si un cauciuc care s-a rupt„, a declarat un barbat.

Autoritatile inceraca sa le carpeasca fiind inceput un program de plombare pe cateva strazi. Doar ca, altele noi le iau locul.

Vad pe Libertatii, repara, cei de la comunitara dirijeaza traficul. In general, in Iasi sunt, sunt foarte multe„, a declarat un barbat.

E teroare, ca la nebuni, platim taxe si impozite si le platim degeaba. Ar trebui sa faca ceva domnii astia ai nostri care ne conduc. Ne-am invatat, noi, soferii de oras invatam sa facem raliuri, na, incercam„, a declarat un barbat.

Cele mai buclucase gropi sunt cele imposibil de evitat, cum sunt santurile din intersectii sau din ronduri giratorii.

Sunt numai gropi, acolo sunt numai gropi, si cand ne ducem in Bucium asta e si problema si pe Poitiers nici nu mai spun, aici e dezastru. Mergem incet si doar atat. Ce putem face? Mai dam prin gropi, mai sunt si oameni care dau prin gropi.

R: Si nu va stricati masina?

Cum nu se strica? Se strica, cum sa dai in gropi si sa nu se strice. Nu se poate. Asta este, Primaria acum dupa zapada probabil o sa mai faca ceva. Daca nu o sa se umple tot cu zapada la loc„, a declarat un barbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *