Strazile din Iasi cu trafic inchis sau restrictionat pe 1 decembrie si cu ocazia sarbatorilor de iarna

Ziua Națională a României, vineri, 1 decembrie, va fi marcată la laşi printr-o serie de manifestări oficiale de tradiţie, ceremonialuri militare şi religioase, masa tradiţională, dar şi prin deschiderea amenajărilor specifice organizate de Primăria Municipiului Iași cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Pentru buna desfăşurare a evenimentelor Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier a avizat o serie de măsuri privind închiderea / restricționarea circulației vehiculelor, în funcție de necesități, după cum urmează:

1. Închiderea circulației în data de 29 noiembrie 2023, între orele 9:00 și 12:00, pentru repetiția generală, pe următoarele artere:

– strada Anastasie Panu, de la intersecția cu strada Elena Doamna până la intersecția cu strada Palat;

– strada Palat, de la intersecția cu strada Anastasie Panu până la intersecția cu strada Sf. Lazăr.

2. Închiderea circulației rutiere, în funcție de necesități, în Piața Palatului Culturii, între liniile de tramvai, și strada Anastasie Panu în perioada 30 noiembrie 2023, ora 8:00 – 1 decembrie 2023, ora 19:00, în vederea amplasării gardurilor de protecție.

3. Restricționarea circulației pe prima bandă a străzii Anastasie Panu, la intersecția cu bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perioada 29 noiembrie 2023, ora 8:00 – 1 decembrie 2023, ora 19:00, în vederea amplasării / demontării scenotehnicii.

4. Închiderea circulației rutiere, în funcție de necesități, în data de 1 decembrie 2023, între orele 7:00 și 15:00, pe următoarele artere:

– strada Anastasie Panu, de la intersecția cu strada Elena Doamna până la intersecția cu strada Palat;

– strada Palat, de la intersecția cu strada Anastasie Panu până la intersecția cu strada Sf. Lazăr.

5. Restricționarea circulației auto, în funcție de necesități, în data de 1 decembrie 2023, între orele 17:30 și 19:30, pe traseul Piața Unirii – bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – Piața Palatului Culturii, pentru Retragerea cu torțe.

La fel ca în ultimii ani, în zona intersecției dintre bulevardul Ștefan cel Mare și str. I. C. Brătianu va fi amplasată și roata panoramică, alături de ansambluri jocuri în cadrul Orășelului Copiilor.

În acest scop Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier a avizat următoarele măsuri privind închiderea / restricționarea circulației vehiculelor:

1. Închiderea circulației rutiere pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, între intersecția cu strada Costache Negruzzi și strada I. C. Brătianu, și pe strada I. C. Brătianu, între intersecția cu bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada Agatha Bârsescu, în perioada 26 noiembrie 2023, ora 24:00 – 10 ianuarie 2024, ora 24:00.

2. În vederea fluidizării traficului rutier și pentru asigurarea variantelor ocolitoare se va permite circulația auto în ambele sensuri pe strada Cuza Vodă, doar pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu strada 14 Decembrie 1989 și cea cu strada I. C. Brătianu și doar în perioada menționată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *