Strângere de „zâmbete” pentru nevoiași

Binele dăinuie și în preajma sărbătorilor. Asociația „Grupul Zâmbetul Nostru” continuă campaniile de strângeri de fonduri pentru cei nevoiași și în aceasta perioadă, în parteneriat cu Federația Organizațiilor neguvernamentale pentru servicii sociale, Parentis și Afterhils.

Astfel, atât refugiații ucraineni veniți în Iași, cât și copilașii din centrele de plasament beneficiază de toată atenția și sprijinul asociației.

Reprezentanții ONG-ului împreună cu voluntarii, stau zi de zi în anumite puncte din oraș să strângă bani pentru nevoiași.

Ciprian Mihalcea – președinte Asociația Grupul Zâmbetul Nostru

„Noi vindem lumânări. Scopul acestui proiect este de a strânge fonduri pentru Centrul de Asistență Umanitară Socială, CTR Nicolina, centru pentru refugiații din Iași. Cazurile asociației noastre sunt multe. Cel mai important caz acum construirea unei case pentru o familie și bineînteles campania noastră de Paște pe care o facem în fiecare an. Dorim să sprijinim copiii din centrele de plasament sau din familii defavorizate.”

De asemenea, iesenii sunt invitati sa doneze atat in contul bancar al asociatiei, cat si direct, la punctele de donatie din oraș, unde doritorii pot sta de vorba direct cu voluntarii responsabili.

Ciprian Mihalcea – președinte Asociația Grupul Zâmbetul Nostru

„Cred că ar trebui să doneze pentru ajutorarea celor ce au nevoie, și pot ajuta donând direct în contul bancar afișat pe site-ul nostru sau să ne contacteze direct „Asociația Grupul Zâmbetul Nostru”.

R: Care sunt activitățile de strângeri de fonduri pe care le organizați de sărbătorile pascale?

C: Avem târgul de lumânări pe care îl facem la Palas, la Iuliul Mall și pe bulevardul „Ștefan cel Mare”, în fiecare zi, de luni până vineri, iar în weekend sunt la baloane, în parcul Copou și pe bulevardul Ștefan.”

De-a lungul timpului, asociatia condusă de Ciprian Mihalcea s-a implicat în multe cazuri umanitare, iar acestea nu se opresc aici. ONG-ul își dorește să poată ajuta mai mulți oameni aflați în dificultate.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!