Stoican, suparat pe unii jucatori!

Iașul a reintrat în cărți pentru PLAY-OFF

Antrenorul este dezamagit de prestatia echipei sale la meciul cu Dinamo. Flavius Stoican si-a certat ieri elevii iar unii dintre ei nu se vor mai regasi in primul 11 la meciul cu Gaz Metan Medias. In plus, tehnicianul iesean ii lauda pe Frasinescu si Mihalache pentru modul in care se implica in antrenamentele echipei.

Flavius Stoican – antrenor Poli Iasi: “Venim dupa o infrangere in fata celor de la Dinamo. O partida in care nu am aratat asa cum ne-am dorit, am fost superficiali in anumite situatii de joc. Am luat goluri din faze fixe, primul dintr-un corner, al doilea dintr-un aut, nu am reusit sa punem presiune asa cum ne-am dorit. Stim unde am gresit. Trebuie schimbat din punctul de vedere al mentalitatii lucrul, pentru ca nu vreau sa ne multumim cu ce am realizat in acest campionat”.

Chiar si Stoican isi face mea culpa pentru partida cu Dinamo. Antrenorul recunoaste ca a gresit.

“Cred ca am intrat cu gandul de a castiga fara a depune foarte mult efort. Ne-am inselat. Sunt principalul vinovat. Am incercat sa caut motivele acelui randament al jucatorilor si am constientizat ca am avut mai multa incredere decat era necesar pentru ei”, a mai spus Flavius Stoican.

Florin Gardos s-a ales cu o fractura de piramida nazala dupa meciul cu Dinamo. Fundasul va purta o masca speciala iar sansele sale de a evolua in partida cu Mediasul sunt mici. In schimb, alti doi jucatori nou veniti sunt pregatiti pentru debutul la Poli. Willy Semedo spera sa demonstreze mai multe decat a facut-o la Charleroi in campionatul Belgiei. Pentru atac, Stoican este dispus sa riste cu Garris, desi spaniolul nu este pus la punct cu pregatirea fizica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *