Stoican se simte ieșean și nu dinamovist

stoican

Antrenorul echipei din Copou vrea sa-si cumpere o casa in Iasi si nu se gandeste sa plece prea curand din capitala Moldovei. Tehnicianul este atras de Iasi si nu vrea sa mai fie considerat fost dinamovist.

Imi doresc sa castigam acest meci pentru ca mam atasat de aceasta echipa si este casa unde as vrea sa continui mult timp aici. In general se vehiculeaza ca sunt un fost dinamovist. Atata timp cat am fost la echipele la care am antrenat si am jucat, mi-am facut treaba cu profesionalism, atat cat am putut. Pentru mine si va fi o declaratie care va ramane, casa mea si echipa care mi-a intrat la suflet este Poli Iasi”, a spus Flavius Stoican, antrenor Poli Iasi.

Tehnicianul sustine ca Dinamo are jucatori mai titrati decat Iasul. Penedo si Cooper au participat la Cupa Mondiala, iar alti jucatori sunt in vizorul nationalei de tineret si al celei de seniori a Romaniei. Cu toate acestea, Iasul are resurse sa mai castige in fata celor de la Dinamo.

Pot spune ca nu le va fi usor pentru ca, jucatorii pe care ii antrenez chiar daca nu au un CV bogat, cum il au cei de la Dinamo sunt convins ca vor demonstra ca nu sunt mai prejos decat adevrsarii nostri. Am in componenta jucatori care nu demult au evoluat la echipe fara nume, ma refer la Mihaescu, care a jucat la Juventus si au retrogradat, Cioinac la Pandurii, au retrogradat, Sin, la Targu Mures, nu mai exista, Platini a venit inapoi din Iran pentru ca ii place si pune suflet”, a adaugat Stoican.

Mihalache, Rus, Sanoh si Badic nu vor evolua in partida de maine seara. Bratu isi joaca mandatul in Copou dar Stoican sustine ca fostul sau coleg ar trebui sa fie lasat in continuare pe banca tehnica a cainilor rosii.