Știința Miroslava a primit finanțare

Dan Nita

Clubul sportiv „Știința Miroslava” a primit finanțare pentru realizarea cantonamentelor de vara si achizitia de echipamente sportive. Fondurile provin de la Consiliul Judetean Iasi si reprezinta un adevarat sprijin pentru aceasta grupare. Miroslva l-a numit antrenor principal pe fostul international Tibor Selymes.  

Pe langă achiziționarea de materiale și echipamente sportive, proiectul implică organizarea în luna iulie a unui cantonament de zece zile pentru echipa de seniori. Tot în proiect mai este prevăzută organizarea în luna august a unui semicantonament de șapte zile pentru două echipe de juniori.

„Este o finanțare necesară pentru noi. Noi am susținut mereu sportul în zona Iașului și cred eu, că în această activitate trebuie să fie implicate mai multe forțe, mai multe unități administrative, inclusiv Consiliul Județean Iași”, a declarat Dan Niță, primar comuna Miroslava.

Primăria dorește să creeze condiții pentru tinerii din Miroslava, care vor să facă performanță.

„Sumele respective au fost alocate mai mult pentru echipele de fotbal, mai mult pentru copiii din comună, pentru că la ora actuală noi avem în jur de 200 de copii. Numai la secția sportivă, la fotbal, am drumul și la celalalte secții, sunt convins că se va dubla numărul”, a adaugat edilul.

Clubul din Miroslava a obținut finanțare de peste 113.000 de lei.