Ștefan Mandachi: „Toate șoselele din Moldova: groaznice!”

Accidentul care s-a produs astăzi în localitatea Sârca, județul Iași soldat cu 7 vieți omenești și rănirea a 2 persoane este unul dintre cele mai grave din ultimul deceniu. Tragedia a avut loc chiar pe un tronson al autostrăzii Ungheni-Iași-Tg. Mureș, intens circulat de șoferi, un drum care produce zeci de accidente mortale anual. Cu toate acestea, Moldova încă nu are autostradă.

Omul de Afaceri, Ștefan Mandachi, care militează deja de câțiva ani pentru construirea autostrăzii în Moldova a avut o reacție pe pagina personală de Facebook după tragedia rutieră.

7 vieți au fost curmate azi! 7 familii au rămas distruse pe viață! 7 oameni morți într-un accident pe o șosea tipică Moldovei. Șosele moldovenești, cum de altfel sunt absolut toate șoselele din Moldova: groaznice!Imediat, Ministerul de Interne face o postare:

“STOP! Este mult prea mult…DEMULT ESTE MULT PREA MULT! Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV! Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire! ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”Nicio silabă că în acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ! Nicio literă despre ipocrizia întregului Guvern, care a lăsat Moldova în paragină, care a nenorocit o întreagă regiune și din vina căruia s-a petrecut accidentul. Da, vinovații morali pentru că azi sunt în sicrie 7 români, subliniez, PE LÂNGĂ VITEZOMANI, sunt cei care au condus toate Guvernele din 1990 până azi, inclusiv cel care guvernează în 1 februarie 2022, care erau obligați să construiască acolo o AUTOSTRADĂ cu 3 benzi pe sens. Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradăăă maaaree!” – a scris omul de afaceri pe pagina de Facebook.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!