Stefan Mandachi deruleaza o campanie de sterilizare in comunele Ciurea si Raducaneni

sterilizare mandachi

Incepand de luni, omul de afaceri sucevean, Stefan Mandachi deruleaza o campanie de sterilizări în Județul Iasi, împreună cu Asociația ”Sterilizări de nota 10 lei”, organizator, care s-a oferit să se implice în proiect.

„Începem cu satele Ciurea și Răducăneni în primă fază, unde e jale mare. Toate înregistrările se fac prin sms la Oana (0744401989). Voi finanța această campanie de sterilizări până la 1 octombrie 2022, apoi voi face o analiză și în raport de implicarea membrilor din comunitate, voi decide dacă ducem proiectul mai departe. Tot ce trebuie să facă oamenii este să aloce puțin timp să ducă animalele la sterilizat. Este gratuit. Ar trebui informați și cei fără acces la internet. Orice alți antreprenori darnici, care iubesc animalele, pot replica ”rețeta” sterilizărilor, fie pe cont propriu, fie susținând fundația noastră pe www.mamajeni.ro„, a spus Stefan Mandachi.

Între 25 iulie și 1 septembrie 2022, Stefan Mandachi a finanțat o amplă campanie de sterilizări gratuite în Suceava: 4000 câini și pisici.