Start înscrieri USAMV Iaşi

foto_USAMV

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi dă startul sesiunii de admitere la licență și master maine, 12 iulie – perioada de înscriere avand loc pana pe 20/21 iulie 2018, între orele 08:00 și 16:00. Pentru anul 2018 USAMV Iași oferă peste 1000 de locuri finanțate de la bugetul de stat și cu taxă, în cadrul a 16 programe de studiu la licență la cele patru Facultăți: Agricultură, Horticultură, Zootehnie şi Medicină Veterinară.

Studenții USAMV Iaşi beneficiază de multiple posibilităţi de pregătire în afara ţării, mobilităţi Erasmus+ și stagii de practică în țară sau străinătate, în urma cărora pot fi obţinute competențe specifice programului urmat.

Nu lipsesc nici condițiile foarte bune de cazare, masă şi recreere în campusul studențesc, cămine renovate şi dotate cu săli de bucătărie şi spălătorie, precum şi de o bază sportivă completă, cu terenuri şi sală de sport multifuncțională. Calitatea învățământului şi diversitatea posibilităţilor de angajare fac posibilă inserţia rapidă a absolvenţilor pe piaţa muncii.

„Perioada de înscriere a candidaților la domeniile Agronomie, Horticultură, Inginerie şi management în agricultură şi dezvoltare rurală, Ingineria produselor alimentare, Ingineria mediului, Zootehnie şi Biologie, la admiterea din sesiunea iulie 2018, va fi 12-21 iulie 2018, iar pentru sesiunea de toamnă, 6-11 septembrie 2018. La învăţământul la distanță, pentru toate formele şi specializările, perioada de înscriere a candidaților este 11 – 21 septembrie 2018.

Taxa de înscriere este de 150 lei. Mai multe detalii pe www.uaiasi.ro/admitere, https://www.facebook.com/uaiasi/. Informații se pot obține şi prin telefon la numărul 0232 407 479 sau pe e-mail, la adresa admitere@uaiasi.ro.” se arata in Comunicatul de Presa al USAMV Iasi.