Starea lui Daniel Bodnar este stabila

bodnar

Activistul sucevean de mediu Daniel Bodnar a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi dupa ce a fost ranit grav in urma unui accident rutier petrecut azi noapte pe raza comunei Sucevita.

”În noaptea de luni spre marți, în jur de 2.20, pe DN 17A, pe raza comunei Sucevița, a avut loc un accident cu implicarea unui singur vehicul cu post de conducere pe dreapta, condus un tânăr de 24 de ani, din Solca. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției, mașina a lovit timpanul unui podeț, a lovit poarta unei case, un indicator rutier, iar pe fondul vitezei dezvoltate mașina a mai rulat într-un șanț de la marginea drumului”, a declarat Ionut Epureanu, purtator de cuvant IPJ Suceava.

Masina era condusa de Daniel Ghinghiloschi, un alt activist de mediu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Daniel Bodnar a fost diagnosticat cu „fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”. Conform managerului de la Spitalul de Neurochirurgie, Lucian Eva, starea lui Daniel este stabila insa nu a oferit alte detalii dupa ce activistul a cerut in mod expres sa fie tratat cu discretie cazul sau.