“Stai la masă cu o faptă bună!”, “Salvați Copiii” Iași

Sharing is caring!

Salvați Copiii Iași își continuă misiunea de a oferi acces la educație copiilor aflați în risc de abandon școlar și își propune să strângă în jurul unei mese cu mâncare caldă copiii mai puțin norocoși printr-o campanie de conștientizare în care putem să se implice intreaga comunitate.

17.3% dintre copiii şcolarizaţi renunţă la şcoală anual, ceea ce face ca România să se numere printre primele patru ţări din Europa cu cele mai mari rate ale abandonului şcolar, conform Eurostat 2018.  “Salvati Copiii Iasi”, ne invita sa stam la masa cu o fapta buna, sa-i ajutam pe copii sa manance zilnic.

Echipa “Salvati Copiii Iasi” ne propune ca, atunci cand mergem la restaurant, pe langa meniul comandat pentru noi, sa platim 15 lei in plus: cuantumul unei mese calde pentru un copil flamand.

Dacă ești o persoană fizică, vei putea în curând dona 2 Euro prin sms la un număr special pentru această cauză, te poți uita de două ori în meniul restaurantelor partenere și poți plăti în plus un fel de mâncare sau poți participa la Swimathon Iași in iulie, 2019, în calitate de înotător sau Ambasador.

shares