Sprijin pentru Rareș, tânărul de doar 17 ani diagnosticat cu o tumora cerebrala

Alergam. Profesie, copii, rate, taxe, responsabilitati, griji, bucurii, pandemie. Vremurile pe care le traim ne-au transformat in redutabili alergatori la un maraton…maratonul vietii. Sunt oameni, insa, pentru care totul in jur a incremenit si ritmul vietii se masoara in bataile inimii, respiratia, privirea si zambetul copilului aflat in suferinta pe un pat de spital.

Marian si Monica Lupu, doi oameni discreti, doi parinti devotati, atat pentru copiii pe care i-au adus pe lume, Andreea-Diana(23 de ani), Rares-Andrei(17 ani) si Maria-Sofia (9 ani), dar si pentru alti copii care au nevoie de iubire, de un loc ce inseamna ’’acasa’’ , ’’familie’’.

Marian si Monica sunt asistenti maternali si sunt parinti pentru 3 copii: Elena (8 ani), Denisa (10 ani) si Iasmina (3 ani).Cu devotament, credinta si iubire, Monica si Marian au decis sa devina parinti adoptivi pentru Ionut (14 ani). O casa plina de zambete, energie, planuri de viitor.

Linistea si tihna caminului au fost, insa, tulburate, de o veste trista, neasteptata: Rares, fiul sotilor Monica si Marian, a fost diagnosticat cu o tumora cerebrala inoperabila la acest moment, pentru care, solutia medicala este radioterapia protonica.

Aceasta procedura medicala poate fi realizata doar la o clinica in strainatate, iar costurile depasesc posibilitatile financiare ale familiei. Se apropie Sarbatorile de iarna si multi dintre noi am inceput sa ne gandim, sa facem planuri impreuna cu copiii nostri si pentru ei… Marian si Monica fac si ei planuri… planul lor suprem este de a-si salva copilul, pe Rares.

Putem face parte din planul acestor parinti, avem sansa de a fi SPERANTA pentru ei si SALVAREA si VIITORUL pentru RARES.

Fiecare gand, fiecare donatie, reprezinta un pas mai aproape de insanatosirea lui Rares si sansa noastra de a ne dovedi OMENIA.

Emotiile dumneavoatra pot capata contur si se pot materializa in donatii in conturile deschise la BRD pentru Rares, de catre tatal sau, Marian Lupu.

CONT LEI: RO70BRDE240SV54521292400CONT

EURO: RO66BRDE240SV54521372400

Sursa text: Diana Andreea

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!