Sportivii nimanui! Nici un oficial de la Ministerul Sportului nu a asteptat delegatia de canotaj care a obtinut 8 medalii la Campionatul European

canotaj

Nici un oficial de Ministerul Sportului nu a fost prezent astazi la Aeroportul Otopeni sa intampine delegatia Romaniei care a adus 5 medalii de aur si 3 de bronz la Campionatele Europene din Munchen. Acest gest a provocat nemultumirea sportivilor care au oferit declaratii acide la adresa oficialilor.

„Le urăm vacanţă plăcută în continuare, să ne urmărească la televizor. Probabil că trebuie mai multe rezultate, iar dacă vom reuşi atunci sper că vor face un mic deranj şi vor veni aici alături de noi”, a spus Simona Radiş, potrivit GSP, campioană europeană și la dublu rame, dar și cu barca de 8 plus 1.

Sper ca după Mondiale să ne aştepte şi pe noi oficialii din Guvern, aşa cum l-au aşteptat şi pe David Popovici. Ne simţim foarte bine că am reuşit să aducem României atât de multe rezultate frumoase la Europene. Ne-am dori să reuşim aceste rezultate şi la Mondiale”, a spus Mădălina Bereş, medaliată cu aur la 8+1 feminin şi cu bronz la patru rame feminin.