Sportivii Miroslavei, premiați de autorități

WhatsApp Image 2022-12-22 at 15.39.33

Zi importanta pentru comuna Miroslava. Cei mai buni sportivi au fost premiati de catre primarul Dan Nita in cadrul unei festivitati. Este vorba despre luptatorul K1, Stefan Latescu care a obtinut o victorie importanta la Osaka in Japonia.

La nici 21 ani, Stefan Latescu este primul roman dupa Catalin Morosanu care s-a luptat intr-o gala K1 gazduita de Japonia. Sportivul antrenat de Mihai Constantin la Scorpions Iasi si sustinut de Primaria Miroslava l-a facut KO, in repriza a doua pe iranianul Mahmoud Sattari. Acesta era neinvins pana la meciul de la Osaka cu sportivul roman.

Ștefan Lătescu, sportiv Scorpions Iasi:A fost o performanta mare pentru Romania, cat si pentru comuna Miroslava. Un vis indeplinit pentru mine. De zece ani muncesc pentru acest meci. Am avut sansa sa dovedesc cu adevarat. In 2023 cum mi-au si spus cei de la K1 m-au intrebat ce mi-as dori. Totusi l-am invis pe cel mai bun, mi-as dori o lupta la titlu”.

Astfel, Primaria Miroslava i-a premiat pe cei mai buni sportivi din comuna.

Dan Niță, primar com. Miroslava: „Parte din ei sunt legitimati la Stiinta Miroslava, parte fii ai comunei Miroslava. Numai doi sunt veniti din alta parte dar lucreaza la Stiinta Miroslava. Noi avem mai multe premieri. Vrem sa ii facem ambasadorii comunei pentru ca ne reprezinta cu succes acolo unde merg. Creeaza o imagine corespunzatoare comunei Miroslava si vedem ca ne atingem scopurile propuse pe toate liniile„.

De curand, multiplul campion mondial Lucian Popa, s-au întors cu mai multe medalii de la Campionatul Mondial Fitness Challenge Masculin din Teheran – Iran.

Lucian Popa, campion mondial fitness: „Anul acesta a fost unul productiv pentru mine. Am obtinut undeva la 22 de medalii dintre care mai multe de aur, iar restul de argint si de bronz. Pentru anul viitor ca si obiective mi-am setat titlurile de campion mondial la Fitness Challenge este o categorie noua, o ramura noua a culturismului unde sunt mai multe categorii si impreuna cu baietii pe care ii antrenez de la Clubul Sportiv Stiinta Miroslava vrem sa cucerim toate medaliile”.

Andrei Apetrei, sportiv legitimat la Știința Miroslava a obtinut campion mondial la proba Individual – Silver level. Totodată, s-a clasat pe locul IV la proba Dublu Masculin – Silver level, locul II la proba Echipe – Gold level și locul II la proba Echipe – Silver level.