Sportivii ieșeni au participat la stagiul de pregatire in karate traditional de pe litoralul Marii Negre

PHOTO-2021-09-02-11-46-05

Cluburile sportive ieșene ENPI Iași, Zanshin Tomești și Fitness Fight, conduse de antrenorii Constantin Adăscăliței, Timofte Ștefan și Dan Stoian, au participat săptămâna trecută la stagiul de pregătire fizică și tehnică din Eforie Sud, sub bagheta maestrului Vladimir Jorga – 9 DAN, eveniment organizat de Federația Română de Karate Tradițional condusă de Nicolae Marandici.

Această formă de pregătire adună peste 150 de sportivi și antrenori din toată țara, având o activitate neîntreruptă de peste 35 de ani și constă în armonizarea tehnicilor și regulamentelor internaționale din această disciplină sportivă.

CS ENPI Iași a fost reprezentat de Constantin Adăscăliței, Aurel Ciubotariu și Octavian Postolache. CS Fitness Fight Iași a fost prezent prin Dan Stoian, Mario Adam, Teodora Toderică, Ina Grancea, Mihai Mihalache, Maria Ilade, Gabriela Grigoraș, Lucian Grigoraș, Andrei și Alexia Florean. CS Zanshin Tomeștia fost reprezentat de Ștefan Timofte.

La sfârșitul săptămânii, în perioada 10 – 12 septembrie va avea loc la Brăila, Finala Campionatului Național, adresată categoriilor de cadeți, juniori, tineret și seniori, organizată de multiplul campion al Federației Române de Karate Tradițional – Cornel Mușat.

Acest campionat vizează și calificarea pentru Campionatele Europene de la Belgrad, din Serbia în perioada 28 – 31 octombrie 2021.