Spitalul Sf. Spiridon are de astazi un nou manager

Daniel_Timofte

Doctorul botosanean Dan Timofte este noul manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta ” Sfantul Spiridon” din Iasi. Acesta il va inlocui pe Ioan Barliba fiind desemnat in cursul zilei de miercuri printr-un ordin al Ministerului Sanatatii.

Actualul director medical va detine functia de conducere a unitatii medicale timp de 6 luni. Dr. Dan Timofte este chirurg in cadrul Spitalului Sf. Spiridon vine zilnic in spital si este la curent cu modul de lucru din unitatea medicala. Medicul este cunoscut in intreaga tara pentru interventiile sale chirurgicale in premiera fiind specializat in chirurgia obezitatii.

Conf. univ. dr. Daniel Timofte – director Spitalul „Sf. Spiridon” Iasi: „Am imaginea atat medicala cat si administrativa a spitalului in cei trei ani de cand sunt director medical, iar din aceasta postura am putut sa am o imagine si sa am imagine de ansamblu si apreciere in ceea ce am si atributiilele mele. Nu am sesizat deficiente manageriale, pentru ca daca ar fi fost, ar fi trebuit sa le semnalez. Din contra, a fost si este o munca de echipa”.