Spitalul “Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși atrage din ce în ce mai mulți pacienți din întreaga țară

În primele 6 luni ale anului, peste 27% dintre pacienții care au beneficiat de servicii medicale în cadrul Spitalului “Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhuși proveneau din alte județe ale țării. Datele statistice arată că județe precum Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, București, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea și Vrancea sunt reprezentate în număr semnificativ în rândul pacienților spitalului.

Cifrele impresionante reflectă o creștere continuă a adresabilității către unitatea medicală. În detaliu, în primele 6 luni, s-au înregistrat 16,969 de internări de zi, 2,648 de internări continue, 14,742 de consultații în cabinetele din cadrul Ambulatoriului Integrat și 12,022 de prezentări în Camera de Primiri Urgențe (CPU).

Această creștere semnificativă a numărului de pacienți care aleg Spitalul “Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși este rezultatul unei politici medicale și de dezvoltare bine gândite. Spitalul a atras medici și personal medical de calibru, și-a diversificat oferta de specialități medicale, a investit în aparatură și echipamente medicale de ultimă generație, și a reabilitat infrastructura spitalicească, asigurând astfel un standard ridicat de îngrijire medicală.

Aceste inițiative au transformat Spitalul din Buhuși într-un centru medical atrăgător, capabil să ofere servicii de înaltă calitate pacienților din toate colțurile țării. Creșterea semnificativă a numărului de pacienți din alte județe este un semn clar că strategiile de dezvoltare implementate au avut succes și că unitatea medicală a devenit un pilon important în furnizarea de servicii medicale de încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *