Spitalul mobil rămâne închis

spitalul mobil

Spitalul Mobil de la Letcani ramane inchis. La unitatea mobila se efectueaza verificari la instalatia electrica si cea de caldura. Saptamana viitoare poate fi redeschis.

Managerul unitatii mobile, Florin Rosu a declarat ca dinamica cazurilor de Covid 19 este in scadere, ceea ce permite efectuarea procedurile de igienizare demarate in urmă cu cinci zile.

Florin Rosu, manager Spital mobil Letcani

In momentul de fata ne putem permite sa face o sterilizare la cele mai inalte standarde si totodata asiguram mentenanta si o verificare foarte amanuntita a instalatiei electrice si a instalatiei de caldura. Probabil undeva pe saptamana viitoare vom redeschide Spitalul de la Letcani. Oricum, in momentul in care va fi deschis dorim ca pacientii sa fie in siguranta deplina.

Pentru a se solutiona problemele caderilor de tensiune frecvente de la unitatea mobila, s-au achizitionat stabilizatoare de tensiune.

Florin Rosu, manager Spital mobil Letcani

Cei de la E.On au verificat instalatia electrica din zona. In zona Letcani exista anumite caderi de tensiune. In momentul de fata s-au achizitionat de catre proprietarul spitalului, adica asocitatia EURONEST, stabilizatoare de tensiune care urmeaza sa fie montate.

In momentul de fata, la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi sunt suficiente locuri libere pentru noii pacienti infectati cu SARS-CoV-2.