Spitalul de Boli Infecțioase va avea un pavilion nou, construit cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării

paviolion

Viitorul Pavilion 8 va fi compus din două tronsoane: A și B. Tronsonul A va fi format din subsol, demisol, parter, trei etaje și va fi conectat cu tronsonul B, de capacitate mai mică, destinat pacienților HIV/ SIDA. Întreg pavilionul va fi independent din punct de vedere al utilităților în relație cu spitalul.

„Investițiile în sistemul medical trebuie urgentate pentru a aduce și spitalele noastre la nivelul celor europene și a crea cadrul potrivit pentru ca personalul medical să poată trata pacienții în condiții bune și în siguranță”, a declarat administratorul public al județului, Andrei Cazacu.

„Am vorbit despre proiectul unui Pavilion nou la Spitalul de Boli Infecțioase care este în analiză la Compania Naționala de Investiții urmând a fi promovat în momentul în care documentația din punct de vedere tehnic este în regulă, există o procedură legală cu comisii tehnico-economice și fiind vorba despre valoarea acestei investiții, va fi promovată de Ministerul Dezvoltării spre Guvern. Aprobarea acestor investiții se va face datorită valorilor acestora prin HG”, a declarat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației.