Spitale, autostrăzi și pace vor ieșenii în următorii 4 ani

image-2020-05-25-24016487-41-spitalul-regional-din-iasi

Peste patru zile, romanii sunt asteptati la urnele de vot pentru alegerile parlamentare. Iesenii nu au asteptari mari de la viitorii alesi insa au o lista cu doleante pentru acestia: construirea de spitale noi, autostrazi si locuri de munca.

Duminica vor fi alegerile parlamentare. Indiferent de culoarea politica a viitorilor senatori si deputati, ieseni isi doresc bunastare in propria tara.

Sa faca ceva cu tineretul, cu locurile de munca. Sa investeasca un  pic mai mult in ceea ce tine de dezvoltarea noastra OUT 06.57

Am doi copii plecati in strainatate. De asta as vrea sa fie confortabil si la noi, sa poata sa se realizeze, dar nu asa de greu, intr-o viata asa cum am reusit eu.

Infrastructura rutiera, sistemul sanitar si educational sunt principalele doleante ale iesenilor.

Autostrazile s-au inceput, dar nu stiu cand se vor termina. Spitale s-au inceput, mai sunt terminate din ele, dar ar trebui sa fie mai modernizate.De exemplu acum cu pandemia asta nu poti sa faci nicio analiza, nu te poti interna nicaieri.

Sunt foarte multe, nu numai sanatatea. Toate sunt la pamant, domnisoara. Luam pe orice linie, economica, financiara, administrativa.

Cand dorintele materiale nu sunt indeplinite, romanii apeleaza la cele spirituale in care isi pun toata increderea.

Urnele vor fi deschise si in strainatate.