Spectacol pentru mame în comuna Miroslava

Untitled

Pe 8 martie, femeile din lumea întreagă sunt sărbătorite în cele mai frumoase moduri. Astfel, Asociația muzicală DoReMi și Asociatia Impreuna pentru Miroslava au organizat spectacolul „Mărțișor pentru mama” în comuna Miroslava. Evenimentul este la prima ediție și a fost dedicat tuturor mamelor, soțiilor, iubitelor, doamnelor și domnișoarelor.

La manifestare au participat peste 250 de persoane care s-au bucurat de momentele artistice susținute de Corul DoReMi, Trupa Exprimere, elevii Școlii Gimnaziale „Dimitrie Anghel” Cornești și elevii Școlii Gimnaziale „Colonel Constantin Langa” Miroslava.

Corina Dumitriu, Asociația DoReMi Miroslava: „Este prima ediție. Am făcut acest proiect împreună cu Asociația Împreună pentru Miroslava și împreună cu primăria pentru că și ei au fost partenerii noștri. Ce pot să spun? Este un proiect în care eu îmi doresc foarte mult să fim un întreg total, o unitate cu copiii din Miroslava. Pentru că toți copiii sunt ai Miroslavei, comunitatea Miroslava trebuie să aibă în vedere că există și cultură și acești copiii trebuie dezvoltați prin cultură.”

Mamele și-au putut urmări copiii într-un spectacol pe cinste.

Lucian Grigorescu, Pr. Asociația Împreună pentru Miroslava: „Ne bucură că suntem cu toții împreună aici. Toată lumea a participat la acest eveniment și sperăm că anul viitor să fie un moment și mai de succes, cu mai mulți participanți. ”

Copiii de toate varstele și-au bucurat mamele și le-au oferit trandafiri în semn de recunoștință.

Ecaterina Pop, elevă: „Pentru mine mama înseamnă iubire, dragoste pentru că atunci cand ai nevoie de ceva, un sfat sau ceva te duci repede la mama.”

Organizatorii evenimentului s-au bucurat de momentele create și de bucuria pe care le-au adus-o mamelor și copiilor.