Spectacol pe patru roti la Iasi

off road 2

Dupa 6 ani o etapa a Campionatului National de Off Road se va desfasura la Iasi. Competitia se va bucura de implicarea unei puternice companii din Moldova. Etapa a 7-a din Campionatul National va incepe maine in padurile de la Hadambu, Dobrovat si Tomesti unde obstacolele vor fi suta la suta naturale.

Raimond Chelban – presedinte Club Adventure 4×4 Iasi: „Am readus off rodul dupa ceva vreme lipsa pe aceste meleaguri. Dupa ce am aviut o cupa foarte frumoasa anul trecut am reusit sa aducem o etapa de campionat national. Anul acesta vom avea in cele doua zile de padure 300 km de off road si patru clase diferenta de dificultate si sambata asteptam spectator foarte multi la super spectacolul balet pe 4 roti unde vor fi prezente toate masinile noastre de competitive si vor arata ce pot face intr-un cadru restrans”.

La start s-au inscris 50 echipaje impartite in patru categorii. Iubitorii de adrenalina si senzatii tari sunt asteptati sa intregeasca acest spectacol. Acestia vor putea participa la drive test-uri dar vor fi si copiloti. Sambata, de la ora 14, pe platoul Paun, cei care vor dori sa asiste la spectacol sunt asteptati in numar cat mai mare.