Spectacol marca Gigi Căciuleanu la Opera ieșeană

Gigi Căciuleanu, unul dintre cei mai valoroși dansatori și coregrafi români ai ultimelor decenii, a montat pe scena Operei Naționale Române Iași, pentru prima dată, un inedit spectacol de teatru dans, „Imagine all the people”.

În reprezentația care va delecta publicul ieșean duminică, 11 martie 2018, începând cu ora 18:30, spectatorii vor recunoaște fragmente celebre, pornind de la John Lennon și Pink Floyd la Beethoven ori Mozart, împletite într-un colaj muzical spectaculos.

Reprezentația a fost distinsă cu Premiul de Excelență la Gala Premiilor Operei Naționale din 2014. Renumit balerin, coregraf și profesor, Gigi Căciuleanu a venit special din Franța, unde este stabilit din 1974, pentru a monta la Opera ieșeană acest spectacol.

Perfecționat la Teatrul Bolshoi din Moscova, maestrul Căciuleanu a fost un celebru balerin, iar apoi a fost angajat ca profesor și coregraf în Germania, înainte de a se stabili în Franța, unde a cunoscut succesul: a fost director al Baletului Grand Theatre de Nancy, a înființat și condus Centrul Coregrafic din Rennes, a coordonat propria companie de dans, la Paris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!