Spectacol cu drag, de Dragobete

Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte” al Consiliului Județean Iași va marca într-un mod special Dragobetele.

Astfel, pe 24 februarie, de la ora 18:00, artiștii ansamblului, soliștii vocali Constantin Bahrin, Claudia Martinică, Simona Mazăre și Andrei Balan, dansatorii și membrii orchestrei, vor susține un spectacol la Casa de Cultură a Studenților (CCS) Iași. Conducerea muzicală a reprezentației îi va aparține dirijorului Dumitru Lucaci, iar coregrafia poartă semnătura managerului instituției, Petre Șușu.

Un bilet de intrare la evenimentul intitulat ”Folclor cu drag, de Dragobete” costă 16 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Tichetele pot fi achiziționate de la sediul ansamblului, situat în șoseaua Bucium, nr. 80 (telefon 0332 443 673), de luni până vineri, între orele 9 și 17, și de la Agenția CCS.

Reprezentația de Dragobete este prima live din acest an pentru Ansamblul CJ Iași, care s-a remarcat în ultima perioadă printr-o intensă activitate în mediul online.

Astfel, spectacolele și ineditele videoclipuri postate pe pagina de facebook a instituției au avut aproximativ 250 000 de vizualizări în 2020 și circa 33 000 de vizualizări în startul acestui an.