Spatiul verde, groapa de gunoi a unui muncitor

politia locala - Copy

Ieri, în jurul orelor 09:00, poliţiştii locali din cadrul Serviciului 3 Poliție Locală, care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona cartierului Cantemir, l-au depistat pe numitul A.M.M, în vârstă de 44 de ani, domiciliat în municipiul Iași, care, în calitate de angajat al societății care efectua lucrări de hidroizolație la unul din imobilele de pe str. Decebal, a aruncat pe spațiul verde aferent blocului mai multe deșeuri rezultate din activități de construcție.

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1000 lei, conform Hotarârii de Consiliu Local Iaşi nr. 172/2002, pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public, precum şi în alte locuri publice a reziduurilor menajere si vegetale, a molozului şi a altor reziduuri, a bunurilor materiale de orice fel.

Poliţiştii locali au aplicat ieri 22 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespetarea prevederilor legale privind gospodărirea şi menţinerea curăţeniei în municipiul Iaşi.

Foto: Politia Locala Iasi