Sotia premierului israelian Benjamin Netanyahu a fost blocata 3 ore intr-un coafor din cauza unui protest antiguvernamental

protest israel

Forțele de securitate israeliene au salvat-o pe Sara Netanyahu dintr-un salon de coafura, dupa ce mii de protestatari au împiedicat-o să plece, blocand iesirea. Aceasta a fost urcata intr-o masina dupa ce a stat 3 ore in coafor.

Șeful Partidului Unității Naționale, Benny Gantz, le-a cerut protestatarilor din fața salonului să îi permită Sarei Netanyahu să meargă acasă.

„Fac apel la protestatarii din Piața Madinah – lăsați-o pe soția premierului să se întoarcă acasă, iar voi continuați să fluturați steagurile și să strigați strigătul nostru îndreptățit”, a scris el pe Twitter. „Vom continua să acționăm împreună, într-o varietate de moduri legale, pentru a opri lovitura de stat”.

In Israel sunt proteste violente din cauza reformei sistemului judiciar. Benjamin Netanyahu a spus că „nu ne putem permite să coborâm în anarhie”, avand in vedere numărul de sarcini importante care trebuie executate”, în special în ceea ce privește securitatea și viitorul țării.

Foto: Jerusalem Post