Șoseaua Iași – Bârnova, speranța moare ultima

drum-judetean-1

În urma sesizărilor primite de la locuitorii din zona șoselei Iași – Bârnova în mod direct, pe rețelele de socializare și prin intermediul mass-media, conducerea Primăriei Municipiului Iași a avut atât o serie de întâlniri, cât și o corespondență consistentă cu reprezentanții DelGaz Grid SA.
Compania furnizoare de gaz metan urmează să finalizeze în această perioadă o investiţie care constă în înlocuirea de conducte şi branşamente pe șoseaua Iași – Bârnova și este obligată să realizeze și lucrările de refacere a infrastructurii rutiere afectate de lucrări.
După mai multe adrese prin care compania anunța diverse termene de finalizare a investiției și, respectiv, de începere a reparațiilor, conducerea DelGaz Grid SA l-a informat astăzi, pe primarul Mihai Chirica că a încheiat procedura de achiziție, în valoare de circa 1 milion de lei, și că în cursul zilei de luni, 22 octombrie, va emite comanda de începere a lucrărilor de reparații.
Potrivit angajamentului DelGaz Grid SA, aceste lucrări ar urma să dureze între 15 și 30 de zile, în funcție de condițiile meteorologice.