Sondaj Avangarde: 35% dintre români spun că se vor vaccina

35% dintre cei intervievați în cadrul unui sondaj Avangarde spun că se vor vaccina cu siguranță împotriva virusului Covid 19, 30% cu siguranță nu, 27% nu sunt deciși iar 8% nu știu sau nu răspund la întrebarea ”ținând cont de faptul că deja o parte a societății s-a vaccinat împotriva virusului Covid 19 dumneavoastră personal vă veți vaccina?”.

La întrebarea ”În general sunteți o persoană care este pro-vaccinare sau împotriva vaccinării”, 37% se declară pro-vaccinare, 27% spun că nu au o poziție exactă sau că nu sunt interesați, 24% se declară împotriva vaccinării iar 12% nu știu sau nu răspund, scrie g4media.ro.

Măsura de carantinare totală nu mai este acceptată de români. 79% dintre cei intervievați se declară împotriva măsurii de carantinare totală pentru a ne proteja de Covid, doar 17% se declară de acord iar 4% nu știu sau nu răspund.

Potrivit sondajului Avangarde, 71% cred că e un lucru bun că Armata se ocupă de vaccinare, doar 11% cred că este un lucru rău iar 18% nu știu sau nu răspund.

sursa: g4media.ro