Şoferul de 19 ani, care a semănat moarte în staţiunea 2 Mai, a fost reţinut. Tânărul avea permis de doar trei luni

Tânărul de 19 ani care a semănat moarte ieri dimineaţă în staţiunea 2 Mai, a fost reţinut pentru 24 de ore. Declaraţiile din faţa anchetatorilor sunt halucinante: a crezut că a lovit o pasăre sau o vacă. Tânărul era atât de drogat încât nu a realizat că a lovit în plin un grup de tineri. Doi dintre ei au murit pe loc, iar alţii sunt grav răniţi.

După o noapte de distracţie în Vama Veche, un individ de 19 ani, la volanul unei maşini de lux decopotabile, goneşte spre 2 Mai. La intrarea în sat, într-o curbă extrem de periculoasă, dar semnalizată ca atare, individul spulberă un grup de opt tineri.

Imediat după accident, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, şoferul a făcut cale întoarsă. A fugit lăsându-şi victimele întinse pe asfalt. A fost prins în Vama Veche. Taximetriştii au văzut maşina distrusă şi au sunat la 112. Două autospeciale de poliţie l-au blocat în trafic.

Acesta are 19 ani, a obţinut permisul de trei luni şi conduce maşini de lux. Autoturismul implicat în accident nu are RCA. Testele au arătat că înainte să urce la volan, consumase un cocktail de trei substanţe interzise: cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Sursa observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *