Soferitele amendate cu flori de politistii ieseni

WhatsApp Image 2022-03-08 at 14.28.12 (1)

Astazi, politistii rutieri ieseni si pascaneni au marcat ziua de 8 martie oferind simboluri ale primaverii, doamnelor si domnisoarelor aflate în trafic. Acestia le-au reamintit conducatoarelor auto că este necesar sa respecte regulile de circulatie.

De Ziua Femeii, poliţiştii rutieri au păstrat tradiția și au oferit flori şi recomandări preventive doamnelor şi domnişoarelor care s-au aflat în trafic în municipiile Iaşi şi Paşcani.

”Sunteți mai în siguranță cu centura de siguranță. O primăvară frumoasă, vă urăm din partea Poliției Române conduceți prudent fără evenimente rutiere neplăcute. Să purtați centura desiguranță.”- a precizat un polițișt către o ieșeancă

”Serviicul Rutier Iași a oferit flori conducătoarelor auto, recomandăm acestora să respecte normele rutiere și le urăm pe această cale un sincer La multi ani! ”- Ursuleasa Iulian, agent șef principal Serviciul Rutier Iași

Totodată, polițiștii rutieri pășcăneni au mers la unitățile medicale și au oferit flori femeilor, urându-le o primăvară frumoasă.