Șoferița care a ucis 4 muncitori de la Citadin, cercetată pentru omor calificat! Femeia susține că nu a fost prezentă la fața locului și că i se pare amuzant ceea ce se scrie despre ea

WhatsApp-Image-2022-06-17-at-11.04.59-1536x864 (1)

Șoferița care a ucis patru muncitori de la Citadin, după ce s-a urcat băută la volan este cercetată pentru omor calificat. Procurorii au schimbat încadrarea juridică a acesteia de la ucidere din culpă, prin ordonanță, iar dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunal. De asemenea, judecătorii vor decide astăzi dacă șoferița rămâne după gratii sau va fi liberă.

„Da, este adevărat, a fost modificată încadrarea juridică, iar dosarul a fost declinat. Cauza a fost trimisă către Parchetul de pe lângă Tribunal”, a declarat ieri Simon Rotundu, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Revoltător este și faptul că, ieșeanca a declarat procurorului general adjunct al PCA Iasi că i se pare “amuzant” ceea ce se zice despre ea și că nu dă nicio declarație fiind că ea “nu a fost prezentă la fața locului”.