Soferii bauti se plimba in voie prin judet

etilotest

Ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au depistat, pe raza municipiului Pașcani, un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un auto, fiind sub influența alcoolului, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fostcondus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fostîntocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot polițiștii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au depistat, un bărbat, de 44 de ani, din comuna Ruginoasa, în timp ce conducea un auto, pe DJ 208 G, în comuna Ruginoasa, fiind sub influența alcoolului, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Si polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au oprit, pentru control, pe DJ 282, în comuna Deleni, un autoturism, condus de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Deleni. Soferul emana halenă alcoolică si s-a ales cu dosar penal.

Polițiștii de la Târgu Frumos au depistat, un bărbat, de 50 de ani, localitate, în timp ce conducea un auto, sub influența alcoolului, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat.