Șofer prins de polițiștii de frontieră ieșeni cu permis fals la Vama Sculeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie română și R. Moldova care a prezentat la control un permis de conducere fals.

În data de 15 august a.c., în jurul orei 23.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a ieși din ţară, un bărbat cu cetăţenie română și R. Moldova, în vârstă de 50 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Cehia.
La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia. Colegii noștri au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au efectuat verificări suplimentare și au constatat că acesta nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducere a unui vehicul fără permis de conducere. La finalizarea cercetărilor, se vor lua măsurile legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *