Social-democrații ieșeni au reluat tradiția de 1 mai!

thumbnail

Peste 300 de social-democrați ieșeni s-au întâlnit ieri în zona Ciric pentru a sărbători Ziua Internațională a Muncii. S-a reluat în acest mod un eveniment de tradiție al PSD, întrerupt, din păcate, de restricțiile pandemice.

Într-o atmosferă relaxată s-a discutat deschis despre activitatea organizației municipale, s-au stabilit câteva obiective imediate de atins, accentul fiind pus pe zona de reconstrucție și de unitate a grupului.

„A fost o bucurie să ne revedem cu mulți dintre colegii noștri din municipiul Iași. După toate restricțiile din timpul pandemiei, întâlnirea de ieri a fost un bun prilej să socializăm, să discutăm ca între prieteni și să arătăm unitatea grupului. De asemenea, este un semnal clar că procesul de reformare al organizației noastre continuă, iar filiala municipală începe să devină o structură puternică pe care ne vom putea baza în viitor. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și celor care contribuie zi de zi la reconstrucția filialei municipale.

Evenimentul a fost organizat exclusiv de social-democrați, susținut financiar de social-democrați și nu cum a făcut administrația PNL de la Primăria Iași, care a organizat un eveniment asemănător, dar pe banii ieșenilor!” a declarat senatorul Marice Popa, președintele PSD Iași.

Secretarul de stat Bogdan Balanișcu, președintele interimar al PSD Municipiul Iași a subliniat importanța finalizării acestui proces de reconstrucție prin care trece acum filiala, precizând că cel mai important lucru este consolidarea echipei prin integrarea rapidă a celor nou veniți, dar și prin valorizarea tuturor celor care sunt deja social-democrați cu state vechi în PSD Iași.

„Se pare că reușim să redăm efervescența din trecut a organizației municipale. Sunt încântat de faptul că au răspuns afirmativ invitației noastre atât de mulți colegi. Dincolo de caracterul amical al întâlnirii noastre, trebuie să înțelegem că orașul nostru are nevoie de mult mai mult efort în beneficiul ieșenilor din partea administrației locale. Perioada Chirica la Primăria Iași se apropie de sfârșit. Perioada stagnării Iașului se apropie de sfârșit. Împreună putem să oferim mult mai mult unui oraș căruia îi lipsesc marile investiții și evenimentele de anvergură.” a precizat președintele Bogdan Balanișcu.